Voetcongres 2014 laat zijn sporen na

logoOp zaterdag 27 september was het weer zover: in het Muziekcentrum Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht vond het achtste Voetcongres plaats. Meer dan 850 voetzorgverleners waren aanwezig bij dit evenement waarbij ‘De revaliderende reumavoet’ centraal stond. Volgens alle bezoekers wederom een doorslaand succes!

Zeer breed publiek

Het congres werd door 850 voetzorgverleners bezocht die afkomstig waren uit alle disciplines van de voetzorgverlening: van podotherapeuten tot (medisch) pedicuren, van reumatologen tot reumapatiënten. Bovendien waren er zelfs Belgische en Duitse specialisten aanwezig.

“Net thuisgekomen na een geweldig leerzame dag. Genoten van de diversiteit aan sprekers, genoten van het enthousiasme van Catherine en alle sprekers, veel geleerd – veel inzichten gekregen en ons heerlijk laten verwennen door de catering!”

Gevarieerd programma

Het programma bood een inkijkje in tal van ‘voetzorgkeukens’. Zo kwam een reumapatiënt zelf aan het woord met een uit het leven gegrepen verhaal “Het perspectief van de patiënt: een wereld van verschil”, dat met groot enthousiasme werd ontvangen. Verder waren er lezingen over orthopedisch schoeisel, de laatste stand van zaken met betrekking tot reuma, reumatische voetchirurgie en concrete problemen waar reumapatiënten vaak mee te maken krijgen.

Op naar 2015

Om volgend jaar een nog diepere afdruk achter te laten, zijn alle evaluaties van dit jaar verzameld en worden de opmerkingen en adviezen gebruikt om de lezingen van volgend jaar nóg beter af te stemmen op het publiek. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de voetzorgsector? Dan is het Voetcongres 2015 wellicht iets voor u!

Author: M_I_C

Share This Post On